Vores historie

Kærlighed til retro og en nostalgisk streg er kendetegnet for Mouse & Pens populære posters og illustrationer. Helle lader hendes personlighed skinne tydelig igennem i hendes tegninger. De forskellige posters er tegnet med en lille skævhed og en dejlig naivitet der udstråler glæde til livet, positivitet og masser af smil i hverdagen.

Helle har tegnet hele sit liv og har altid været fascineret af børnebogs universet. Tegnere som Christel, Ole lund Kirkegaard (Orla Frøsnapper) Ilon Wikland (Astrid Lindgreen) Cicely Mary Barker (Flower Fairies) har været inspirationskilder til Helles tegnestil.

Historien om Mouse & Pen Illustration tog sin begyndelse i slutningen af 2015. De første posters blev sat til salg på den majestætiske trappe foran famliens smukke byhus fra 1790 i hjertet af historiske Ebeltoft. Forbipasserende blev hurtigt meget grebet af den specielle stemning og de livsbekræftende budskaber i Helles posters og de blev revet væk. I  2016 begyndte de lokale butikker at vise stor interesse for Helles posters. ”jeg var overvældet over den store interesse fra de mange  fede butikker der pludselig ville føre mine posters. Succesen var ikke til at tage fejl af. Butikkerne berettede om massiv interesse for Helles posters og de blev solgt næsten lige så hurtigt som de blev lagt på hylden i butikken.  Siden er 170 butikker i hele landet kommet med i Mouse & Pen familien, og drømmen om at skabe sin egen virksomhed er dermed gået i opfyldelse.

Mouse & Pen er i dag et familiedrevet firma med base i byhuset i Ebeltoft og konceptbutikken i Adelgade 47, Ebeltoft.